Hae
Mansikkapilvi

IHANAT TUOTTEET BLONDEILLE HIUKSILLE!

Monet teistä tietääkin mun takkuisen (konkreettisesti) tien mun tukan nykyhetkeen. Pari vuotta sitten tukka kärysi syystä X kampaajan käsittelyssä. Mun aina pitkä, paksu ja kohtalaisen hyvinvoiva hius oli poissa. Ensiksi siitä jouduttiin leikkaamaan varmaan 20 senttiä. Tämän jälkeen sitä on lyhennetty sitä mukaa, kun tukka on kuivunut poikki. Tästä ja tästä pääset noihin tunnelmiin.

Käytännössä tämä siis tarkoittaa, että varmaan koko hius on uusiutunut mun päässä. Tässä välissä mulla on ehtinyt olemaan Mago hiusjatkeet (ja tämä) ja sen jälkeen lettipidennykset kahteenkin kertaan. Ei vaan ole ollut oma olo ohuella ja lyhyellä tukalla. Varovasti ja hyvin pikkuhiljaa ihan pienin askelin ollaan mun nykyisen luottokumppanin eli kampaajani Janinan kanssa eheytetty tätä mun hiusta. Jatkeitten laittamisesta mulle on huolehtinut Maija hiussalonki Ykkösiltä. Minä olen tiennyt sen alusta saakka, että aikaa tähän tulee menemään, eli en ole toivonut kuuta taivaalta, koska tiesin etten sitä voi saada.

Tavoitteena oli päästä villasukan värisestä korpputukasta kirkkaan vaaleaan ja pitkään tukkaan. Nyt ollaan saavutettu suunnilleen tuo toinen tavoite eli kirkkaan vaalea tukka. Jonkin verran tässä on vielä epätasaisuutta, koska osaa hiuksista on jouduttu käsittelemään eri tavalla kuin osaa, mutta mä olen tyytyväinen.

Mä vaihdoin kertaheitolla hiustuotteeni myös toiseksi. Olen nykyään käyttänyt Kerastasen hiustuotteita. Sieltä valikoimista on löytynyt joka hetkeen oikea tuote. Nyt mä olen löytänyt sieltä ultimaattisen lempskarin setin, joten päätin kirjoittaa siitä teillekin, koska tiedän miten hankalaa hyviä tuotteita vaaleille hiuksille on löytää.

Mä olen puhunut paljon ääneen ajatuksia hiuksista ja sitten oon miettinyt samaan hengenvetoon, että onko se pinnallisuutta rakastaa pitkiä hiuksia? Siis erityisesti omia pitkiä hiuksia. Mä muistan niitä aikoja kun oon tuskaillut oman pehkoni kanssa ja uhonnut ajavani kaljuksi, koska hiukset ei oo asettuneet mitenkään niitä laittaessa. Nykyään oon päättänyt, että jos vielä joskus saan oman pitkän tukkani takaisin, en koskaan tule niihin kyllästymään enkä tee niille mitään radikaalia.

Jotenkin minä ja minuus on muodostunut itselleni yhtenä osana omista hiuksista. Ne oli osa minua. Mä oon joutunut käymään hurjan prosessin läpi, kun jossain vaiheessa mun tukka oli ihan super ohut ja sitä oli tosi vähän ja suurin osa siitäkin oli katkeillutta. Oon monen monta kertaa joutunut vetämään henkeä peilin edessä ja miettimään ja uskomaan vaan, että kyllä se kasvaa vielä.

Tämä kuulostaa tyhmälle ja pinnalliselle, mut en halua uskoa, että se on pinnallisuutta. Nyt kuitenkin ollaan jo voiton puolella. Enää hiuksista puuttuu pituus 😀 Sen mä maltan kyllä kasvatella. 🙂

Mutta tosiaan ne tuotteet joista mä lupasin puhua. Ne on tietty Kerastase perheen tuotteita ja itseasiassa ne on ihan uusia tämän kevään tulokkaita. Kerastase Blond Absolu Shampoo ja hoitoaine on ihan super hyviä mun hiukselle. Molemmissa on violettia pigmenttiä eli se taittaa kivasti keltaisuutta ja lämpöä pois hiuksesta. Shampoossa on kiva ominaisuus, että mitä pidempään pidät sitä hiuksissasi (vähintään 2minuuttia), sitä voimakkaamman taiton se antaa.

Jo toinen kierros tuotteita menossa!

Kuten normaalisti hopeashampoot tekee, niin tässä ei ole niin paljoa sitä kuivattavaa elementtiä, eli kun tällä shampoolla pesee, niin hiukset ei tunnu hampulle. Tämän takia sitä uskaltaa käyttää jopa 4-5 x viikossa. Tämän lisäksi tosiaan tuo hoitoaine on myös huippu. Siinä yhdistyy hoitoaine ja hoitonaamio. Sitä voi pitää tukassa 3-5 minuuttia ja sitä tehokkaammin se hoitaa, mitä pidempään aine on päässä.

Tuotteet on myös riittoisia ja ekaa kertaa ikinä, hoitoaine ja shampoo on kuluneet minulla suunnilleen samaa tahtia. Yleensä kun tuppaa käymään niin, että hoitoaine loppuu ensin. Aivan mun lempskareita! Ja tää ei ole maksettu mainos vaan ihan rehellinen suositus!

Kokeile ihmeessä vaalealla hiukselle näitä ihanuuksia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *