Hae
Mansikkapilvi

KESKEINEN KOHTAUSPAIKKA

Ai vitsi miten upea viikko tämä mennyt viikko on ollut. Ihana kesäfiilis tullut sinisestä taivaasta ja auringonpaisteesta. Kevät takit on saanut kaivaa jo kaapista ja itse ainakin olen alkanut haaveilemaan kesävaatteista!

Kaupallinen yhteistyö: Kauppakeskus Sokkari

Sokkari otti muhun yhteyttä muutama viikko sitten ja he halusivat, että lähtisin tekemään heidän kanssaan yhteistyötä. Ideana oli kauppakeskus Sokkarin shoppailut, jotka on siis ensiviikolla 26.4-28.4.

Tiedättekö miten mä vastasin tähän yhteistyöhön?! Joo! Ehdottomasti! Mä rakastan Sokoksen sisustusosastoa! Mä käyn siellä tosi usein fiilistelemässä ja hypistelemässä kaikkia ihania sisustustuotteita. Usein sieltä lähtee myös mukaan jotain pientä. Viimeisimmäksi ostin pyyheripustimen ja kellon meidän vessaan.

Jyväskyläläisenä Sokkari on tuttu kohtaamispaikka minulle. Ihan ensimmäisiä paikkoja mitä mä opin Jyväskylässä oli Sokos ja sen edessä oleva kompassi. Nähdään kompassilla tai nähdään Sokoksen edessä. Sehän on Jyväskylän kaupungin ydin, Sokkari.

Kauppakeskus Sokkarin valikoima on laaja. Saman katon alta löytyy jopa 25 eri liikettä, niin ruokaravintoloista kampaamoon kuin Partioaitasta Eurokankaaseen, unohtamatta lastenvaateliikkeitä, kuten Polarn O. Pyret tai Skidi. Valikoimaa riittää siis laidasta laitaan, Sokkarihan tosiaan on muutakin kuin Sokos. Mun lempiosasto on silti tuo sisustusosasto Sokkarin toisessa kerroksessa.

Sokkarilla on nyt siis tulossa koko tavaratalon tapahtuma, jonka aikana Sokkarilla on valtavasti erilaisia tarjouksia useimmissa myymälöissä ja tämän lisäksi siellä on tapahtumia kaiken ikäisille.

Tässä muutamia tarjouksia Sokkarin Shoppailuista 26.4-28.4:

  • Tunnin kuvasta 15×20 cm kuvat heti mukaan vain 1€ / kpl! (norm. perusmaksu 3,90€ + 2,00€ printti), kuvat vaikka puhelimesta (nyt kannattaa teettää parhaimmista puhelimen muistoista kuvat!)
  • The Body Shopista Kaikki normaalihintaiset tuotteet OSTA 3 MAKSA 2 (ihanat vartalovoit <3 )
  • Sokokselta Osta 3 maksa 2, koskee normaalihintaisia meikkituotteita -ja tarvikkeita, lisäksi normaalihintaiset takit -30%
  • Sokkarin Uusi Apteekki: Maksuttomia kehonkoostumus- ja ihon kosteusmittauksia perjantaina 26.4 klo 11-14
  • Unikeitaasta normaalihintaiset petauspatjat -40% (petari pitäisi vaihtaa säännöllisesti, nyt sen saisi halvalla!)
  • Sokkarin Telia kaupasta Harman Kardon Onyx 4 -bluetooth-kaiutin tarjoushintaan 99 € (norm. 399 €) (kesää varten kaiutin!)
  • Polarn O. Pyretista Tuulen- ja vedenpitäviä kuorihaalareita -50% (norm. 99,90-119€) Koot 74-128cm (POP on kuulema best!)

Ja tuossa siis todellakin vain muutama tarjous esiteltynä. Suosittelen piipahtamaan paikan päällä, hörppäämään kahvin Arnoldsissa ja poikkeamaan ajan kanssa liikkeet läpi!

Tästä pääset tapahtuman sivuille. 

Tuleeko sulla käytyä vielä kivijalkamyymälöissä ja kauppakeskuksissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *