Hae
Mansikkapilvi

PARHAIMMAT URHEILUVAATTEET

Sain instagramiin toiveen kertoa parhaimmista tai omista suosikki urheiluvaatteista. Itse pidän todella tärkeänä urheiluvaatteissa sitä, että mulla on niissä hyvä olla. Ja se mikä on mulle hyvä, ei automaattisesti tarkoita sitä, että se on hyvä toiselle. Listaan kuitenkin tähän postaukseen asioita, joita arvostan treenivaatteissa ja sitten loppuun muutaman paikan mistä niitä hankin, jos joku innostuu samoista merkeistä.

Tärkein ominaisuus: Korkea vyötärö!

Paljon hyppyjä ja kyykkyjä treeneissään painottava tietää sen, että korkea vyötärö treenihousuissa on ehdottoman pakollinen. Ei oo kiva fiilis kesken hyppysarjan, kun tunnet, että housut valuu ja pelkäät, että persvako alkaa vilkkumaan. Korkeavyötäröiset housut pysyy ainakin mulla paremmin paikoillaan ja jos ne meinaa valua, ei sieltä heti ala vilkkumaan vako. On turhauttavaa, jos treenien aikana joutuu kiskomaan housuja ylöspäin.

Housuista ei saa paistaa pikkarit tai perse läpi

Tämä tietysti myös tärkeä ominaisuus. Jos huomaan, että joistain housuista näkyy läpi, edes vähän, tuo se todella epävarman olon itselle ja mitään en inhoa enempää kuin epävarmaa oloa. Mulla on yhdet pöksyt mistä kuultaa hiukan läpi ja oon niitä kyllä pitänyt, mutta laitan sitten yleensä vyötärölle paidan, ettei mitään ylimääräistä näy muille.

Tarpeeksi ohut kangas

Tässäpä vähän ristiriitainen ominaisuus tuohon edelliseen verrattuna. Mun treenivaatteissa tärkeää on myös se, ettei kangasta ole liikaa tai ettei se ole liian paksua. Tykkään sellaisista housuista salilla etenkin, jotka on kuin toinen iho. Ne pysyy päällä, ne venyy ja paukkuu mutta on silti tukevasti päällä.

Värit!

Rakastan värejä ja tykkään käyttää niitä myös pukeutumisessa. Etenkin salilla haluan, että päällä on jotain värikästä. Toki päälleni sujahtaa joskus ihan perus musta settikin, mutta suurin osa mun salivaatteista on kyllä aika räikeitä väreiltään.

Löysähkö toppi

Jos housut on mulla aina tiukat ja niukat, niin tykkään siitä, että toppi on ilmava ja rento päällä. Jostain syystä uusien toppien hankkiminen ja oikeanlaisten löytäminen on todella paljon vaikeampaa kuin treenihousujen löytäminen. Senpä vuoksi  monet mun lempskari topeista onkin jo vuosien takaa.

Siinäpä mun kriteerit urheiluvaatteille. Mä tilaan yleensä mun urkkavaatteet netistä. Niitä löytää niin Zalandolta kuin ihan vaikka H&M:ltäkin. Yleensä myös Nike tekee sellaisia vaatteita, joista tykkään. Mulla on myös Better Bodiesin housuja ja uusin merkki joka on eksynyt mun vaatekaappiin on ICANIWILL. Pakko sanoa, että näissä vaatteissa, etenkin salihousuissa yhdistyy just nuo mun toivomat ominaisuudet. Senpä takia niitä onkin mulla jo kolmet erilaiset; viininpunaiset, mustat ja vaaleanharmaat. Ne on napakat päällä, korkea vyötärö ja kangas on ohutta, mutta mitään ei näy läpi, ei edes vaaleanharmaista housuista.

Itse asiassa te voitte käydä kans ostamassa itsellenne sieltä uudet treenivaatteet, nimittäin koodilla NOORAJ15 saatte 15% alennuksen ostoskorin sisällöstä.

TÄSTÄ ICANIWILL SUOMENKIELISILLE VERKKOSIVUILLE (Ja te ketkä ette uskalla klikata linkkiä sen vuoksi, että luulette mun saavan siitä rahaa, niin ei huolta, en saa siitä penniäkään, jos klikkaatte tai vaikka ostaisittekin!) 😀

 

Urheiluvaatteet – Mitkä ominaisuudet sulle on tärkeitä?

4 kommenttia

 1. ida ihana kirjoitti:

  Mullakin on aina liikkuessa legginssit ja löysä toppi, oli kyse sitten joogasta, salitreenistä tai lenkistä. Ja värit tuovat kyllä niin paljon energiaa!:)
  Merkillä ei mulla ole niin väliä, mutta materiaalilla kyllä. joustavat legginssit, riittävän napakat ja ohutta kangasta 🙂 Toppi mieluiten puuvillaa tai hengittävää materiaalia.
  Vaikka tykkään väreistä, on kiva, kun monet treenitopit ja legginssit sopii yhtee. Niitä voi sitten yhdistellä mielensä mukaan päivän fiiliksestä riippuen 🙂

  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • mansikkapilvi kirjoitti:

   Värit on kyllä tosiaan itsellekin super tärkeä ominaisuus! 🙂

 2. Helena kirjoitti:

  Moron
  Mites toi ICAN WILL trikoiden koko? Mitä kokoa noista käytät? Mä olin ennen aina M kokoa, mutta kun joskus nykyään S on parempi. Kun en haluis sitä palautus rumpaa. itse vältän asiakaspalvelijana ostaa netistä juuri mitään, jos tätä merkkiä haluan kokeilla niin vissiin täytyy. Oon kuullut kans tästä merkistä todella paljon hyvää.

  • mansikkapilvi kirjoitti:

   Mulla on S koko, kuten yleensä treenitrikoissa. Alkuun olin et eihän nää mee päälle, mut sit kun sain ne jalkaan, lopulta ihan helposti, niin nää on ihanat. Eli mulla on S koko. Napakat mutta tosi hyvät päällä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *