Hae
Mansikkapilvi

KESÄN FESTARIT JOITA ODOTAN!

Kesä tulee ja festarit samoin! Kesä on ihanaa aikaa näin lapsettomalle hulivilille! Rakastan keksiä kaikkea kivaa tekemistä kesän vapaapäiville ja jokaiseen kesään pitää kuulua ainakin yhdet kunnon festivaalit.

Muistan sen ajan nuoruudestani kun pystyin sanomaan, etten ollut koskaan käynyt missään festareilla. Se oli jotain ikävuotta + 24 vee. Ekat oikeat festarit oli Ilosaarirock, kun asuin Joensuussa opiskeluaikoinani. Siitäpä sitä festivaalikenttää lähdettiinkin laajentamaan ja best festarit Suomessa on ehdottomasti mun mielestä Weekend festivaalit, jotka tulee tänäkin vuonna, mutta jo hiukan aiemmin kuin ollaan totuttu. Weekendit juhlitaan tällä kertaa jo Heinäkuussa ja se onkin mun mielestä näille kesäfestareille oikein sopiva ajankohta.

Ekan kerran olin näillä festivaaleilla muistaakseni vuonna 2014 mun kaverin Anskun kanssa. Meillä oli niin kivaa ja näistä jäi niin hyviä muistoja! Toisen kerran näille festivaaleille lähdinkin sitten nykyisen avokkini kanssa ja hänen kanssaan näistä bileistä on tullut meille tapa. Yhdet kesäbileet on tainneet jäädä välistä meidän suhteen aikana, mutta kahdet ollaan käyty yhdessä läpi. Ja tänä vuonna heti uudestaan, eli kolmannet. Yleensä mennään ihan kahdestaan näissä bileissä ja hauskaa on riittänyt!

Tällä kertaa kuitenkin meidän mukaan lähtee mun pitkäaikainen ystävä Lotta, joka ei ole koskaan käynyt Weekendeillä. Onkin ihan mahtavaa päästä mukaan tälle Lotan neitsytmatkalle EDM-festivaalien hulinaan. Puitteet on varmasti kunnossa tällä kertaa Suvilahdessa.

Weekend festivaalien esiintyjäkaarti ei jätä kylmäksi!

Suurin syy innostukseeni tänä vuonna on huikeat esiintyjät. Eniten ihoa kananlihalle vetää ehdottomasti Swedish House Mafia, jonka jäähyväiskeikkaa olin katsomassa vuosia sitten Hartwall Areenalla. Uskon kuulevani paljon hyviä vanhoja ja vähän uudempia biisejä! Ai että! Ja sitten Kroatian Ultra Music festivaaleilla rakastuin livenä paljon parempaan Afrojaskaan, eli Afrojackiin. Tätä en olekaan nähnyt tuon Kroatian keikan jälkeen, joten oon ihan täpinöissäni.

Kolmas DJ jota odotan on ehdottomasti Armin Van Buuren. Takuuvarma tanssijalan vipattaja. Huikeaa! Näitten kolmen lisäksi odotan erityisesti W&W:tä ja Robin Schulzia.

Me ollaan jo kuumeisesti alettu miettimään Lotan kanssa, että mitä laitetaan festivaaleille päälle. Eihän sinne enää ole kuin kolme kuukautta aikaa ja se tulee menemään nopeasti! On hyvä olla valmiina ajoissa 😀

Huh huh! Onko teitä muita ketä jo odottaa kesän festivaaleja? Mitkä on sun lempskari festarit?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *