Hae
Mansikkapilvi

AIKUISEN NAISEN RASVOITTUVA IHO

Sitä joskus kuvitteli, että tälleen yli kolkytvuotiaana ei tartteis miettiä, että onko omalla naamalla finnejä tai onko mulla rasvoittuva iho. Kuvittelin tosissani, että finnit kuuluu teini-ikään ja sinne ne myös ois voineet jäädä. Kuitenkin huomaan kasvoihin etenkin tiettyyn aikaan kuukaudesta pulpahtavan finnejä.

*Kaupallisessa yhteistyössä Maybeauty

Mun iho on osittain rasvoittuva. Iho kuivuu tietyistä kohdista, mutta sitten esimerkiksi otsa, nenä ja leuka rasvoittuu muita alueita herkemmin. Tätä aluetta kutsutaan kasvojen t-alueeksi. T-alueella rasvan eritys on yleisesti voimakkainta.

Mä olen alkanut hoitaa ihoani säännöllisesti naamioiden avulla. Olen ihastunut Maybeautyn valikoimaan, sillä sieltä löytää kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon tarkoitetut tuotteet. Olettekin varmaan törmänneet eri blogeissa ja instagramissa tähän merkkiin. Itsekin törmäsin merkkiin ekan kerran jonkun sometilin kautta.

Mun ongelmana on siis ajoittain rasvoittuva ja näppyläinen iho. Sen lisäksi toiveena on saada ihohuokosia pienemmäksi. Olenkin sen vuoksi ottanut käyttöön tämän Maybeauty THE INCREDIBLE PORE MASKin. Aiemmin olen ottanut käyttöön jo Maybeautyn Peel of naamion, sen mustan kasvoilta irroitettavan, jos muistatte.

Tämä mutanaamio syväpuhdistaa ihon ja poistaa siitä ylimääräisen öljyn. Samalla tuote lupaa pienentää ihohuokosia. Mä olen kuullut pelkästään hyvää näistä tuotteista ja samanlaisia on omatkin kokemukseni. Tuotteet tuoksuu hyvälle ja on helppoja käyttää. Kaiken lisäksi tuote toimii. Olen käyttänyt tuotetta nyt muutaman viikon ja uskon, että pitkäjänteisellä käytöllä saan vieläkin parempia tuloksia.

Mä käytän tuotetta aina suihkun jälkeen puhtaalle kasvojen iholle, kuten tuotteen ohjeet ohjaavatkin tekemään. Tuote levitetään kasvoille välttäen silmänympärys ihoa. Mä käytän levittämiseen sivellintä. Naamion tulee vaikuttaa iholla 15 – 30 minuuttia, eli niin kauan, että tuote on kauttaaltaan kuivunut.

Kun naamio alkaa kuivua, iho tuntuu kiristävälle. Sen voi melkein tuntea, miten tämä savi imee itseensä ylimääräistä öljyä iholta. Tuote tulee käyttää kokonaan ja iholle voi levittää paksunkin kerroksen tuotetta.

Kun naamio on ollut iholla tuon vaaditun ajan, se huuhdellaan lämpimällä vedellä pois. Tuote irtoaa helposti, kun se kastuu. Iho tuntuu heti pesun jälkeen freesimmälle ja kasvoja ei kiristä, kuten normaalisti pesun jälkeen joskus tekee. Ihon pinta tuntuu koskettaessa sileämmälle ja pehmeälle. Tän lisäksi ihohuokoset on ainakin omaan silmään pienemmät, juurikin tuolla t-alueella.

Kerron teille tästä tuotteesta koska tämä selkeästi toimii, ainakin minulla. Tiedän, että on monia naisia ketkä kamppailee ihon epäpuhtauksien kanssa vielä näin kolmekymppisenä.

Sain Maybeatylta teille alekoodin joka on voimassa tästä päivästä tuonne toukokuun loppupuolelle, 24.5 saakka. Koodilla noorapore saatte tuotteesta alennusta 30%. Eli kun tuotteen normaali hinta on 26€, te maksatte tuon alekoodin avulla vain 18,20€. Tuotteella on ilmainen toimitus maailman laajuisesti 🙂

Tästä pääsette ostamaan tuotetta tuon alekoodin avulla! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *