Hae
Mansikkapilvi

VIIKKO NELJÄ – EI TURVOTUSTA

Ihminen joka on melkein koko elämänsä ajan kärsinyt turvotuksesta, nauttii olostaan täysillä silloin kun ei ole turvotusta. Siis voitteko kuvitella, että mulle tuli menkat, ja sitä ennen ei ollut mitään ilmapallomahaa, saati turvotusta tai mitään järkkyä plösö-oloa, mikä mulla yleensä aina ennen on ollut.

Syytän tästä täysin tätä mun dieettiä, jolla olen nyt kuuliaisesti ollut neljättä viikkoa. Tämä Pure treenin Pure Light-valmennus on muutenkin ollut jotenkin tosi miellyttävä. Mulla on tosi vahva olo, että tulen jatkamaan tällä myös tämän kahdeksan viikon jälkeen.  Tämän valmennuksen kalorit ei ole mitenkään super alhaalla ja tätä meidän valmentaja Bettina Grasbeck myös painottaa sanomassaan. Hänen dieteillä ei tehdä haittaa kropalle eikä terveydelle.

 

Mulle ei ole tärkeää tällä dieetillä mitkään kilomäärät tai hävitetyt sentit. Toivon, että mulla on hyvä olla omassa kropassani ja kesävaatteissa, mitä toivottavasti kohta saa jo pukea. Mä haluan voida hyvin ulkoisesti ja sisäisesti. Mulla nämä kaksi oloa muutenkin kulkee usein käsi kädessä.

Ja jotenkin mulla on nyt muutenkin vahva luotto omaan tekemiseen ja ylipäätään siihen, että pitkäjänteisyys on se juttu. Mä oon liikaa monessakin asiassa aina se kaikki heti mulle nyt-tyyppi. Sen tyypin ideologia ei useinkaan kanna kovin pitkälle, kun tuloksia pitäis nähdä ja tulla sillä tahdilla, ettei se ole käytännössä mitenkään mahdollista. Mä mietin paljon sitä, että esimerkiksi miten lyhyt aika tämänkin dieetin kuusi viikkoa lopulta on isommassa mittakaavassa. Siis tosi lyhyt aika oikeesti. Eihän siinä ehdi päästä kuin käytännössä alkuun.

Muistan silloin kisadieetillä ollessani, että se dieetti kesti suunnilleen 21 viikkoa ja reversedieetti siihen päälle vielä. Jos mä oon sen dieetin handlannu, niin handlaan todellakin tämän myös.

Jotenkin on vaan tosi hyvä fiilis. Sellainen rauhallinen olo sisällä ja luotto siihen, että tämä homma toimii. Ensi viikolla otan mitat vielä kropasta. Sitten voin verrata niitä tuleviin mittoihin, jos tulee hetkiä, että alkaa usko tekemiseen horjua.

Vapun ruokailuista muuten sen verran, että huomenna aiotaan pitää brunssi ja siitä pöydästä aion syödä vapaasti. Muuten ruokailut tulee menemään normaali rungon mukaisesti. En uskokaan, että sillä saan mitään pilattua, joten aion nauttia myös vapusta!

Ihanaa vappua myös sulle! Itse menen vielä tänään töihin, mutta huomenna on ruhtinaalinen ykkösvapaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *