Hae
Mansikkapilvi

TEEMANA ITALIA – LIPPUARVONTA VIINIJUHLILLE KUOPIOON

Kun tässä kesä vääjäämättä tekee tuloaan, on meillä ainakin aloitettu jo kesäsuunnitelmien miettiminen. Lapsettomana pariskuntana me pystytään melko vapaasti omien aikataulujen mukaisesti lähtemään ja menemään helpostikin minne nyt sitten ikinä mieli tekee (ja budjetti antaa periksi). Yksi nelijalkainen karvainen lapsi on sen verran helppo kaveri, että meillä löytyy sille kyllä aina hoitopaikka, jos vain tarvitaan.

Tänä kesänä yksi suunnitelma on käydä Kuopiossa Viinijuhlilla. Meistä on tullut miehen kanssa viininautiskelijoita. Vaikka ei vielä hirveästi tiedetä viineistä ja rypäleistä, on niitä kiva maistella. Hyvä viini on hyvää ja paha viini pahaa. 😀

Itse alkuperäisenä Kuopiolaisena Viinijuhlat on hyvin tuttu tapahtuma. Alun alkaen olen ollut Viinijuhlilla töissä siellä vippikylässä, mökkitarjoilijana, sitten asiakkaana muutamia kertoja. Mun mielestä tässä tapahtumassa on tunnelma kohdallaan. Tämä on kaikkea muuta kuin perus festivaali.

Viinijuhlien konsepti on tutustuttaa kävijät tietyn maan ruoka- ja viini-perinteeseen. Tänä vuonna teemamaa on Italia! Tapahtuma kestää reilun viikon ajan ja viinikylä on yhtä päivää lukuunottamatta auki koko tämän ajan. Joka päivä viinikylässä on lisäksi vähintään kolme kotimaista musiikin kärkinimeä, eli tapahtuma on hyvin monipuolinen.

Viinikylässä on siis tarjolla tänä vuonna Italiaisen keittiön herkkuja ja tämän lisäksi Italian viinitilojen erilaisia viinejä. Viinijuhlista on pystynyt ostamaan joka vuosi kyseisen teemaan liittyvän viinilasin, johon voi tilata itselleen aina annoksen viiniä. Lasin saa tietenkin viedä sitten juhlien jälkeen muistoksi kotiin.

Me ollaan miehen kanssa jo ihan fiiliksissä kyseisestä tapahtumasta, ja enää pitäisi päättää päivä milloin mennään Viinijuhlille! Niin monena päivänä on hyviä artisteja mitä haluaisi nähdä! Tämän lisäksi ollaan selattu jo menua ja etukäteen mielessämme jo herkuteltu noita ihania makuja!

Tästä klikkaamalla pääset Viinijuhlien virallisille sivuille!

Tästä pääset tutustumaan Viinijuhlien päiväkohtaiseen ohjelmaan!

 

 

Nyt pääsenkin ilostuttamaan mun blogin lukijoita ja saan arpoa kaksi vapaalippua Viinijuhlille. Liput oikeuttavat sinut ja avecisi ilmaiseen sisäänpääsyyn 2.7.2019 Viinijuhlille.

Kerro mulle minä päivänä sinä menisit ehdottomasti Viinijuhlille ja kenen kanssa. Arvon yhden voittajan 3.6.2019. Jätä kommenttiisi toimiva sähköpostiosoite, josta voin sinut tarvittaessa tavoittaa.

Arvonta toteutetaan yhteistyössä Viinijuhlien kanssa

 

68 kommenttia

 1. Sini kirjoitti:

  5.7 haluaisin mennä kuuntelemaan Happoradiota ?.
  Ja miehen kanssa mentäisiin viettämään lapsivapaata ?

 2. Tuija kirjoitti:

  Keskiviikkona menisin kuuntelemaan Juha Tapioo tai toinen hyvä vaihtoehto perjantai Kaija Koo. Mieheni ottaisin mukaani viettämään ihanaa päivää ?

 3. Ida kirjoitti:

  28.6. Kaija koo! Mun idoli 90- luvulta lähtien! ? Veisin mun
  ystäväni sh-koulusta mukanani, hän myös tykkää Kaijasta ja viinikin maistuu? eikä olla koskaan päästy yhdessä Kaijaa vielä katsomaan!
  Mieheni on kotoisin kposta, joten reissu järjestyisi hyvin☺️

 4. Leena kirjoitti:

  Lähtisin viettämään naisten laatuaikaa kaverin kanssa: Katsomaan Kaija Koota perjantaina.

 5. Riikka kirjoitti:

  2.7 esiintyy Reino Nordin ❤️
  Ystävän kanssa lähdettäisiin rentoutumaan & viinejä maistelemaan, tottakai?

 6. Kirsi kirjoitti:

  Kaija Koon haluaisin nähdä livenä, on niin mainio esiintyjä (kuvittelen ainakin niin!). Juha Tapio saa sydämen sykkimään eikä uusi live-esitys haittaisi, päin vastoin ? eli perjantaina tai keskiviikkona juhlimaan jos onni suosisi ?

 7. Emilia kirjoitti:

  Lauantai 29.6. miellyttäisi ja mieheni kanssa menisimme ?? kaksi viinin ja Italian rakastajaa!

 8. Tiiu kirjoitti:

  3.7 apulanta! Mahtava arvonta, hyvää musiikkia ja viiniä ?? yllättäisin lipuilla parhaan kaverini ?

 9. Hanna kirjoitti:

  Kuopiosta jo pois muuttaneena olis ihan parasta päästä taas sinne näkemään kuopiokavereita ja bailaa viinijuhlille ? paras päivä olis 28.6. Kattoon Kaija Koota ??

 10. Minna kirjoitti:

  Vesalaa lauantaina tai keskiviikkona Juha Tapiota olisi mahtava päästä kuunteleen ystävän kans. Sellanen likkojen reissu

 11. Mari kirjoitti:

  Lauantaina 29.6. Katsomaan&kuuntelemaan huippu artisteja. Mukaan lähtisi sisko 🙂

 12. Henna kirjoitti:

  Äidin kanssa menisin kuuntelemaan 3.7 Juha Tapiota tai 4.7 Lauri Tähkää. Äitini on ilahtuisi varmasti, koska hän ei ole koskaan päässyt livekeikalle. Lisäksi hän on suuri viinien kuluttaja, mistä kertoo myös ehkä se että aina kun on mietinnässä lahjaidea hänelle päädymme ostamaan jotain viineihin liittyvää? Viimeisimpänä lahjana pulloon kiinnitettävä lämpömittari?

 13. memmu kirjoitti:

  29.6 Vesalaa katsomaan ystävien kanssa =)

 14. Emilia kirjoitti:

  Lähtisin lauantaina 29.6. 🙂 Siskon nappaisin mukaan, ihan liian vähän tulee vietettyä yhdessä aikaa arkikiireiden keskellä!

 15. Jessika kirjoitti:

  Perjantaina 5.7. Lähtisin siskoni kanssa, joka on oikea viinin rakastaja.

 16. Minna H kirjoitti:

  Torstaina 4.7 veisin aviomiehen kuunteleman Popedaa! Olisi ihana loman lopetus!

 17. Virve kirjoitti:

  1.7 lähtisin kuuntelemaan Eppuja mieheni kanssa (joo, ollaan jo niin vanhoja ?)

 18. MarjaKoo kirjoitti:

  Ei tarvitse kauaa tätä miettiä, ehdottomasti keskiviikko ja Juha Tapio. Ollaan niiiin lomalla silloin ja sattuisi meille paremmin kuin hyvin.

 19. NK kirjoitti:

  Mentäis miehen kanssa katsomaan tiistaina Reino Nordinia. Haluaisin siksi voittaa liput meille, kun emme ole koskaan kesällä päässeet yhdessä reissuun tai festareille siksi, että teen itse kolmivuoro työtä joten aikataulumme menee ristiin + elämme kaukosuhteessa joten yhteistä aikaa on melko vähän. Olisi ihanaa päästä hänen kanssaan ensimmäistä kertaa viinijuhliin, ehkä nyt pääsisimme, kun hän on tuolloin lomalla ja tiistai on helpompi saada vapaaksi kuin viikonloppu 🙂 Yhteiset hetket on tärkeitä <3

 20. Henna kirjoitti:

  Kaija Koo tai Ellinoora sopisi varmstikkin meidän aikatauluut, eli perjantait on meidän päiviä ? Ihanan ystäväni veisin muistelemaan ja maistelemaan Italian makuja ??

 21. Tiia kirjoitti:

  To 4.7 Lauri Tähkää kattomaan! ? Ystävän kanssa menisin nauttimaan Viinijuhlien ihanasta tunnelmasta ja hyvästä musiikista

 22. Mari kirjoitti:

  Juha Tapion keikka ja Italian suurena fania haluaisin maistella viinejä ja syödä patonkia. Spriz lemppari drinkkini. Oih ja italialainen jäätelö ?

 23. Linda kirjoitti:

  La 6.7 Sanni menisin kuuntelemaan ystävän kanssa

 24. Jessica kirjoitti:

  Menisin viinijuhlille äitini kanssa lauantaina 29.6 kuuntelemaan Vesalaa. Olemme molemmat hullaantuneet Italiasta parin viimeisen vuoden aikana (äitini vielä enemmän ja hän on alkanut opiskelemaankin jo Italiaa), mutta tänä vuonna emme valitettavasti pääse yhdessä matkalle autenttiseen ympäristöön nauttimaan kulttuurista, auringosta ja viinistä. Koska teemana viinijuhlilla on Italia, voisimme kotimaassa matkailemalla saada häivähdyksen Italiaa kesäämme.

 25. Heidi kirjoitti:

  Lauantaina 29.6. ja mukaan nappaisin lapsuudenystäväni Kuopiosta ?

 26. Miia kirjoitti:

  Juha Tapiota kuuntelemaan tai Kaija Koota. Ihanaa olisi päästä, miehen kanssa kahdestaan, ilman lapsia:)

 27. Emila kirjoitti:

  Ehdottomasti perjantaina 28.6! Siskon kanssa lähtisimme katsomaan Kaija Koota 🙂

 28. Josbens kirjoitti:

  Maanantaina 1.7 menisin poikaystävän kanssa kuuntelemaan Eppuja ?

 29. Heli kirjoitti:

  Lauri tähkä 4.7 ois huippu! Miehen kanssa lähdettäisiin ?

 30. Anna-Mari kirjoitti:

  Keskiviikkona 3.7 miehen kanssa mentäis. Ois molempien suosikit esiintymässä Juha Tapio ja Apulanta <3

 31. Tommi kirjoitti:

  6.7.-19 menisin vaimoni kanssa iltaa viettämään. Aikaisemmin ko. päivänä on Kuopiossa luokkakokous -69 syntyneille koulumme oppilaille. Sinne menen ainakin täältä Vantaalta.

 32. Mari kirjoitti:

  Pitkäaikaisen ja ihana ystäväni <3 kanssa lähdettäisiin kuuntelemaan Popedaa

 33. Christina kirjoitti:

  Perjantaina poikaystäväni kanssa ?

 34. Johanna kirjoitti:

  Perjantaina 5.7. Puolison kanssa menisin, oltaisiin kahden keskisen ajan tarpeessa!

 35. Tiina kirjoitti:

  vaikea valinta mut joko 28.6 Kaija Koota menisin katsomaan tai 3.7 Apulantaa. Mieheni ottaisin mukaan fiilistelemään tapahtumaan ❤️

 36. Emmiina kirjoitti:

  Lähtisin ihan ehdottomasti ensimmäisen yhden viikon palkallisen loman hoitajana kunniaksi katsomaan lauantaina 6.7. katsomaan Sannia ystävän kanssa, joka jää myös samana päivänä lomalle ?

 37. m kirjoitti:

  3.7. juhatapsaa katsomaan kuopiolaisen kaverin kanssa 😀

 38. Janina kirjoitti:

  6.7. lauantaina mentäisiin avopuolison kanssa 🙂

 39. Minna kirjoitti:

  2.7 lähdettäisiin katsomaan Reino Nordinia mieheni kanssa 🙂

 40. Milla kirjoitti:

  6.7, koska Sanni ☝️

 41. Iina kirjoitti:

  Ehdottomasti tiistaina 2.7 katsomaan Reinoa siskoni kanssa ?

 42. Anni P kirjoitti:

  5.7. menisin kuuntelemaan Ellinooraa ja Happoradiota ystäväni kanssa.?

 43. Nora kirjoitti:

  Kyllä Vesala lauantaina 29.6 ehdottomasti. Biisit ja sanoitukset kolahtaa ja muutenki tää Kuopion reissu täältä Etelä-Suomesta sopis tyttöjen roadtrippiin täydellisesti ?

 44. outi väisänen kirjoitti:

  Happoradio ois kiva kuulla ja miehen kanssa vois lähtee ?

 45. Mm kirjoitti:

  Olisi mahtavaa päästä Tiistaina 2.7 Reinoa katsomaan mieheni kanssa! Kahden pienen lapsen kanssa ei ole tullut nyt äitiyslomani aikana käytyä kahdelleen oikein missään. Olisi mahtavaa lähteä tästä Kuopion kupeesta viettämään arjen luxusta?

 46. Emilia kirjoitti:

  3.7. Menisin miehen kanssa ?

 47. Suvi kangasharju kirjoitti:

  Joka päivä on joku hyvä, eli mikä vaan päivä käy. Eiköhän joku ystävä lähtis mukaan.

 48. Anu kirjoitti:

  Perjantaina 28.6 tai lauantaina 29.6, kun täytän tuona viikolla pyöreitä ja en ole koskaan oikein kunnolla juhlinut synttäreitäni. Mukaan pyöreän synttärivuosikymmeniin lähtisi ehdottomasti mieheni tai jos hän ei töiden takia pääsisi, mukaan lähtisi ihana avantouintiystäväni tai rakas siskoni. 😉 Hänellä on vielä vuosia aikaa pyörteisiin synttärilukuihin. 😉

 49. Anile kirjoitti:

  4.7 Reino Nordinin keikalle, ois niin ihanaa nähdä livenä. Hyvän ystävän kanssa kanssa tulisimme juoksujalkaa. Italia viikko on todella hyvä lisä 🙂

 50. Sanna kirjoitti:

  Puolison kanssa Vesala 29.6, sais lapsetkin samalla sopivasti mummolaan kesälomalle.

 51. Noora kirjoitti:

  Perjantaina 5.7 j. Karjalainen ?

 52. Milja kirjoitti:

  Keskiviikkona 3.7.haluaisin mennä mieheni kanssa kuuntelemaan Apulantaa ja tutustumaan ensimmäistä kertaa Viinijuhliin 🙂 Olisi varmasti aivan huikea kokemus töiden vastapainoksi.

 53. Iina kirjoitti:

  Tiistaina Reino Nordinia ja perjantaina Ellinooraa, saattaisin napata siskoni mukaan 🙂

 54. Karin kirjoitti:

  Lauantaina 29.6. Jukka Kola feat Petra olisi kiva päästä kuulemaan! Ehdottomasti kihlatun kanssa mentäisiin nauttimaan italialaisesta ruuasta ja juomasta ??

 55. Taru kirjoitti:

  Menisin lauantaina 29.6. kuuntelemaan Vesalaa ja Ellipsiä 🙂 Ottaisin mukaan kuopiosta kotoisin olevan kaverini niin päästäisiin näkemään tuttuja 🙂

 56. Maria kirjoitti:

  Menisin ainakin perjantaina kuuntelemaan Kaija Koota mieheni kanssa ?

 57. Minna kirjoitti:

  Vaikka joka päivä, mutta etenkin 28.6. ja menisin mieheni kanssa 🙂

 58. Annina Hyttinen kirjoitti:

  Menisin keskiviikkona 3.7 parhaan kaverin kanssa. Hän kova apulanta fani ja kahden pienen tytön äiti jolle ois ihanaa tarjota vapaailta hyvä musan kera! ?

 59. Hannnnnna kirjoitti:

  5.7. Anopin kanssa 🙂

 60. Leila kirjoitti:

  Keskiviikkona menisin ja mieheni kanssa. En ole koskaan Kuopion viinijuhlilla ollut, olisipa kiva mennä.

 61. Saara kirjoitti:

  2.7 Reino Nordinia vois käydä siskon kanssa kuuntelemassa. 🙂

 62. Jenni kirjoitti:

  Torstaina menisin Lauri Tähkää kuuntelemaan miehen kanssa ☺️

 63. Heidi kirjoitti:

  Lauri Tähkä 4.7 ja siskon kanssa ???

 64. Nipsu kirjoitti:

  Keskiviikko kiinnostaisi. Kaverit lähdössä silloin ja voittamalla olisi mahdollista lähteä mukaan 🙂

 65. Milla kirjoitti:

  Perjantaina siskon kanssa 🙂

 66. emmiina kirjoitti:

  Torstaina mentäisiin miehen kanssa kahtomaan Lauri Tähkää 🙂
  ?

 67. Pirkko kirjoitti:

  Keskiviikkona mieheni kanssa!

 68. ViiviK kirjoitti:

  Luulenpa, että Torstai olisi meijän päivä! Miehen kanssa menisin, ja hän ilahtuisi popedasta! Itse varmaan valitsisin ekan perjantain vain koska Kaija <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *