Hae
Mansikkapilvi

SUPER HYVÄ PEITEVOIDE TUMMILLE SILMÄNALUSILLE

Tällä kertaa ajattelin vinkata teille hyväksi havaitusta peitevoiteesta. Itse ”kärsin” tummista silmänalusista. Yleensä arkimeikissä laitan kasvoilleni kasvovoiteen, meikkivoiteen ja irtopuuterin (aurinkopuuteri + poskipuna). Joinain päivinä kuitenkin lisään etenkin silmänalusiin peitevoidetta.

*Tuote on saatu Nordicfeelilta

Löysin ihanan tuotteen ihan sattumalta Nordicfeelin valikoimista. Tämä tuote itseasiassa toimi mun meikkivoiteena Puolassa, sillä olin täysin unohtanut ottaa mukaan oman virallisen meikkivoiteeni. Ainoastaan tämä oli mukana meikkipussissa ja oikein hyvin ajoi asiansa tuon vajaan viikon ajan.

Kyseessä on tuotemerkki MILANI Retouch + Erase light-lifting concealer. Tuote on siitä helppo, että siinä on ihana sutipää, jolla tuotteen levittäminen on helppoa.

Kuvasin teille mun meikkirutiineista kuvasarjan tälleen ennen ja jälkeen tyylillä.

1.  Ihan ekana tässä kuvassa ei ole mitään meikkiä vain ja ainostaan hiton kirkas ja kaiken paljastava vessan peilin valo.

2. Itse töpöttelen tuolla sienipäällä peitevoidetta sinne missä on jotain peitettävää, lähinnä just silmän ympärysiholle ja juonteisiin. Sen jälkeen sudin peitevoiteen iholle meikkisiveltimellä, myös sormin levittämällä onnistuu.

3. Tässä kuvassa peitevoide levitettynä. Enimmät ihon epätasaisuudet värissä jo häivytetty.

4. Yläpuolella kuvissa olen levittänyt nyt peitevoiteen päälle meikkivoiteen. Jotkut sanovat, että homma pitäisi tehdä juuri toisinpäin, mutta mulla se on toiminut myös näin. 🙂

5. Tässä kuvassa iholla on jo myös irtopuuteri, aurinkopuuteri ja poskipuna.

Mielestäni tämä peitevoide on tosi riittoisaa ja helposti käytettävää. Se ei paakkuunnu uurteisiin ja on muutenkin helposti levittyvää ja lopputulos, eli tummat silmänaluset saa sillä häivytettyä kuten myös ihon pikku epätasaisuudet.

Vinkkivitonen myös kesätuoksua kaipaaville. Nordicfeelissä on tällä hetkellä alennuksessa Escadan tämän kesän kesätuoksu Miami Blossom.

Tässä linkki ihanan Escadan Miami Blossom tuoksun aleen.

Hinta nyt siis vain 32,76€.

 

Yksi kommentti

  1. Nimetön kirjoitti:

    Kysymykseni ei liity tähän postaukseen mutta kun olet hoitoalalla töissä, haluaisin kysyä, oletko kohdannut koskaan työpaikkakiusaamista? Tai nähnyt johonkin työkaveriin kohdistuvan? Miten näissä tilanteissa tulisi sun mielestä toimia ja mistä luulet sen johtuvan että hoitoalalla helposti kilttejä persoonia aletaan kiusata? Musta niin ristiriitaista että hoitajat, keiden oletetaan olevan empaattisia, niin niiden keskuudessa on eniten työpaikkakiusaamista eikä toinen hoitaja tunnu arvostavan työkaverissa empatiaa ja kiltteyttä. Alalla pitäiskin olla vaan todella kova ja tehokas, peräti tunnekylmä kone, jotta sua ei poljeta jalkoihin. Mikä sun näkökulma on asiaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *