Hae
Mansikkapilvi

MUN SUOSIKKI BIKINIT TÄLLE KESÄLLE

Olen hamstrannut tälle kesää kolmet uudet bikinit! Osittain ajatuksissa on siintänyt takuuvarma lämpö syyskuussa Portugalissa, jonne suuntaamme jatkamaan kesää miehen kanssa. Ollaan reissussa melkein kaksi viikkoa. Oih!

Ajattelin nyt esitellä mun tämän kesän bikinit. Olen tilannut siis yhteensä kolmet biksut. Kahdet tilasin itselleni ihan uudesta nettikaupasta, Zaful.com:ista. Ajattelin, että jos biksut jää matkalle, eikä koskaan tule perille, en menetä ihan hirveästi rahaa. Bikinit kuitenkin tuli ja oli kaiken lisäksi vielä ihan käyttökelpoiset. Näistä erikoisverkkokaupoista kun ei koskaan tiedä mitä saa kun tilaa.

 

Bikinit toimitettiin mulle kuitenkin kahdessa erässä ja melkoisella viiveellä tilauksesta, eli kannattaa toimia ajoissa, jos sieltä meinaa kesäksi vielä jotain hankkia. 🙂 Ja tämä postaus on sitten tosiaan ihan täysin omalla rahalla kustannettu, ei siis maksettu mainos.

Ekaks esittelen nämä, missä yläosa on himpun verran isohko itselleni, mutta menee, jos ei ihan hirmuisia aktiviteetteja suunnittele tehdä nämä päällä, sellainen x-asennossa makaaminen rannalla onnistuu tän yläosan kanssa.

Erityisesti rakastan tätä alaosaa näissä bikineissä. Kukat on ihania, ja etenkin värikkäät kukat 🙂 Eikä housuosan takaosakaan ole liian iso leikkaukseltaan.

Nykyään biksuissa on muotia tällainen tietynlainen sporttisuus, eli yläosa saa olla vähän tuollainen toppimainen. Itse vierastan hiukan näin isoa yläosaa, koska näistähän jää isot rajat sitten myös. Otin kuitenkin nyt tällaiset. Onneksi tuo alaosa on tuollainen ihanan kirjava, niin näitä biksuja voi mixata sitten muitten bikinien kanssa.

Toiset bikinit mitä tilasin tuolta Zaful:ista on tällaiset viininpunaiset. Näissäkin yläosa on toppimainen, mutta ihan eri mallinen kuin noissa edellisissä. Tykkään näistä tosi paljon ja tuun varmasti pitämään tätä settiä, viimeistään siellä Portugalissa.

 

Kolmas setti jonka tilasin on Ellokselta. Rakastan pantterikuosia, oon aina rakastanut ja tuun varmasti rakastamaan. Näissä bikineissä tää printti on erityisen onnistunut. Tykkään näitten sävystä tosi tosi paljon. Nää on sitten ihan perinteiset bikinit ja ihan täydelliset päällä. Kuppiosa on sopivasti topattu ja alaosa ei ole liian iso takapuolelta.

MITKÄ ON SUN SUOSIKIT?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *