Hae
Mansikkapilvi

EKA POSTAUS – UUSI PORTAALI

Moikka teille ja kiva kun tulit blogiini! Blogiportaalin vaihto on aina jännittävä juttu. Tällä kertaa se tapahtui omasta tahdosta, eikä muitten vaikutuksesta. HUI! Tässä mun eka postaus Vaikuttajamedialla.

Tosiaan, minä, eli Noora Johanna, bloginimeltäni Mansikkapilvi muutin blogini kanssa tänään tänne Vaikuttajamedialle. Olen kirjoittanut blogiani jo useita vuosia ja viimeisin blogikotini on löytynyt Terve.fi portaalista. Täällä Vaikuttajamedialla onkin paljon entisiä tuttuja blogikollegoita, mutta myös paljon uusia kasvoja.

Mä olen siis 32-vuotias sairaanhoitaja ja asun Jyväskylässä. Mä kirjoittelen paljon työstäni tänne blogiin. Muita aiheita joita mä käsittelen täällä on mun parisuhde ja tämän lisäksi koiravauvamme Luka saa välillä myös ruutuaikaa. Lapsia meidän perheessä ei vielä ole, mutta ehkä joskus 😉 Muita mua kiinnostavia aiheita on treenaus, hyvinvointi, liikunta, koti, matkustelu ja luonnossa liikkuminen. Niistä tulee kirjoiteltua myös usein blogiin.

 Kommentointi sallittu ja jopa suotavaa

Mun mielestä parasta bloggaamisessa on vuorovaikutus, eli olla kontaktissa teidän lukijoiden kanssa. Mä toivon, että painatte sydäntä tuolla tekstin päällä, jos koette, että mun aihe upposi edes jotenkin just suhun. Mun mielestä keskustelu on myös kivaa ja vaikka oltaisiinkin eri mieltä jostain asiasta, toivon keskustelua. Joten jos joku mun postaus herättää sinussa tunteita, oli ne sitten negatiivisia tai positiivisia, niin mä toivoisin keskustelua aiheen ympärille. Mä mielelläni kuulen itsekin uusia näkökulmia eri aiheisiin, etenkin jos ne osaa esittää rakentavasti ja hyvin perusteluin.

Jos sulla tulee mieleen jotain, mitä haluaisit mun käsittelevän täällä blogissa, niin laita kommenttia tai sähköpostia (mansikkapilvinen@gmail.com), niin ehkä minä tartun aiheeseen.

Mut löytää myös Instagramista nimellä @jossuwow. Siellä onkin muuten vielä hetken aikaa Weekend festivaaleille lippu-kisa käynnissä.

Tässä tää eka postaus nyt oli ja homma pyörähtää  käyntiin nyt taas uudella pohjalla. Toivottavasti tulet takaisinkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *