Hae
Mansikkapilvi
Kaupallinen yhteistyö

MIELETÖN ELÄMYS – SYNTTÄRILAHJA MIEHELLE

Kaupallinen yhteistyö: Elämyslahjat

Mikä mieletön kokemus vesijetti olikaan, ihan vain matkustajankin näkökulmasta! Mun miehellä oli siis Toukokuussa synttärit. Joka vuosi on ihan yhtä vaikeaa yrittää miettiä jotain mieleistä lahjaa. Tämä koskee niin omia vanhempia, sisaruksia kuin myös kumppania. Etenkin näin aikuisiällä, kun ihmisillä alkaa olemaan jo kaikkea. Eikä tietenkään haluaisi ostaa jotain vain sen vuoksi, että kun on ostettava jotain. Mä ainakin haluan, että lahja on saajalleen jollain tapaa merkityksellinen.

Sainkin sitten idean Elämyslahjoista. Otin yhteyttä elämyslahjoihin ja sain heiltä lahjakortin, jonka mun mies voisi itse käyttää haluamaansa aktiviteettiin. Mä en uskaltanut alkaa itse valitsemaan aktiviteettia, koska valinnanvaraa oli ihan liikaa 😀 Lahjakortissa on myös se hyvä puoli, että sen voi käyttää sitten kun siltä tuntuu. Me säästettiin se näin kesälle ja käytettiin siinä yhteydessä kun mentiin Kuopioon reissulle.

Elämyslahjoilla on ympäri Suomen erilaisia aktiviteetteja ja hintaluokka näihin aktiviteetteihin lähtee muutamista kympeistä muutamiin satasiin. Eli vaikka polttarisankarin yllätyksen kulut voi jakaa useamman henkilön kesken, jolloin per henkilö ei tule kovin suurta summaa maksettavaksi.

Mun mies päätti siis, että haluaa ajelemaan vesijetillä. Hän ei ollut koskaan aikaisemmin testannut vesijettiä, enkä kyllä minäkään. Alkuun mietittiin, että ottaisinko minäkin oman jetin, mutta oli ihan hyvä päätös olla vain matkustajana 😀

Vesijetti alle kolmeksi tunniksi

Me otettiin vesijetti siis kolmeksi tunniksi käyttöön. Keli oli aurinkoinen, joten oltiin niin fiiliksissä kun suunnattiin Kuopion matkustajasatamaan hakemaan tuota vesijettiä. Pelastusliivit päälle, nopea ohjeistus vesijetin käytöstä ja ei kun kyytiin. Ja jestas mitkä kyydit saatiinkin. Tuo laite kiihtyy melkein kahdeksaan kymppiin ihan hetkessä, vaikka meitä oli kaksi päällä.

Alkuun tuntui, että vesijetti voisi kipata meidät kyydistään hetkenä minä hyvänsä, mutta aikamme ajeltuamme huomattiin, että ihan vakaa se oli ja oikeastaan mitä kovempaa ajoi, sitä vakaammalle se tuntui. Me kierreltiin Kallavedellä siellä sun täällä. Kuopiolaisena osasin melko hyvin suunnistaa tuolla vesillä. Jonkin verran ollaan vanhempien ja sukulaisten kanssa oltu vesillä, joten ei otettu edes karttaa mukaan.

Käytiin ihailemassa järveltä päin saaristokaupunkia, rällättiin vähän ravintola Saanan edessä, ajettiin täysiä satamaan ja sieltä vielä kovempaa Vehmersalmelle Millibaariin kahville ja munkille! Niin huikeaa. Loppuvaiheessa vesijetti oli jo sen verran tuttu, että alettiin jo kikkailemaan laineilla 😀 Isolla selällä aallot meni jo osittain vaahtopäinä ja saatiinkin hyvät tyrskyt välillä kasvoille 😀

Kolme tuntia meni ihan hujauksessa. Oli niiiin siistiä. Samoissa fiiliksissä oli itse lahjan saaja. Hän miettikin, että onko ollut koskaan mistään laitteesta / välineestä näin innoissaan!

Eli vinkki lahjan hankkijalle; jos haluat olla varma, että lahja on mieluinen, anna lahjan saajan itse päättää mitä ottaa 😀

Kaupallinen yhteistyö: Elämyslahjat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *