Hae
Mansikkapilvi
Kaupallinen yhteistyö

LOMAILUA LAPSEN EHDOILLA – OSA KAKSI

Kaupallinen yhteistyö: Visit Jyväskylä

Kirjoittelinkin jo aiemmin lomailusta lapsen ehdoilla. Pääsimme siis kummilapseni kanssa Visit Jyväskylän tarjoamalle lasten löytyöretkille. Kahden päivän reissu täynnä puuhaa lapsille. Onneksi me aikuisetkin saatiin myös jotain tästä reissusta. Ainakin ikimuistoisia kokemuksia omien tai lainalasten kanssa 🙂  Tästä pääset lukemaan osa ykkösen.

Edellinen päivä päättyi siis siihen, että yövyimme Hotelli Peurungassa. Seuraavana aamuna kello olikin soittamassa kahdeksan jälkeen, mutta näköjään aamu-unisuus kulkee meidän suvussa verissä. Kuittasimme herätyskellon ja posotimme nukkua pommiin kummipoikani kanssa. Edellisenä päivänä oltiin sovittu, että kyyti lähtee hotellin edestä kymmenen aikaan ja me herättiin Leevin kanssa 9:20.

Eikun siis kiireen vilkkaa paniikissa ylös ja aamupalalle. Siellä reissun muut jäsenet jo olivatkin lopettelemassa aamiaistaan. Onneksi oltiin pakkailtu tavarat jo valmiiksi, eikä me sitten oltu edes myöhässä, eli ehdittiin kyytiin oikein hyvin.

Lauantaipäivän ensimmäinen aktiviteetti oli Jump park Jyväskylässä. Tämä oli varmasti poikien mielestä yksi odotetuimmista kohteista tällä reissulla. Jump parkissa oli monenlaista aktiviteettia beachvolley-kentästä trampoliineihin.

Monenlaista tekemistä

Jump parkista otettiin hyvät alkulämmöt ja sen jälkeen siirryttiinkin Vaajakoskelle Hutunkiin. Tuolla saatiin ihana lounaskeitto ja paikan isännän esittely koko Hutungista. En tiennytkään kuinka montaa pallolajia siellä voi harrastaa ja osa lajeista oli ihan uusia itselleni! Oletteko te kuulleet korfballista tai intercrossesta 😀

Lapset pääsivät testailemaan kiipeilyseinää ja se olikin hauskaa ja haastavaa! Kiipeilyn jälkeen siirryttiin ulos ja kokeiltiin vähän minigolffia. Hyvinhän se sujui ja tämäkin on laji, mitä ehdottomasti kannattaa kokeilla omien lasten kanssa. Lapset vastaan aikuiset 😉

Minigolffin jälkeen päästiin vielä testaamaan keilausta. Paikan isäntä itse on harrastanut lajia vuosikymmenet ja hän näyttikin muutamat erikoisliikkeet keilaradalla! Hutungin mainoslause ”ei Hutunki tekemällä lopu” pitää kyllä niin hyvin paikkansa. Siellä lajeja on laidasta laitaan, ja monet niistä sopii lapsille oikein hyvin! Suosittelen käymään ehdottomasti täällä.

Hutungista otettiin vielä suunta viimeistä, mutta ei todellakaan vähäisintä kohdetta tällä reissulla. Nokkakiven huvipuisto on ehkä isommalle kansalle tuntematon, mutta ihan pysähdyksen arvoinen paikka. Useat eri laitteet, niin maailmanpyörät kuin vuoristoratakin kutsuu monen ikäisiä lapsia hurvittelemaan. Onpa siellä keppihevos-tytöille ja miksei pojillekin, ihan oma kepparirata!

Aivan mielettömät kaksi päivää. KIITOS VISIT JYVÄSKYLÄ! Tutustukaa TEKIN ihmeessä Visit Jyväskylän tarjoamaan LASTEN LÖYTÖRETKIIN. Tuolta löytää tekemistä moneen makuun!

Kaupallinen yhteistyö: Visit Jyväskylä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *