Hae
Mansikkapilvi

TREFFAILU – PITKÄ, TATUOITU JA KALJU

Oon aina välillä pysähtynyt miettimään omaa miesmakuani. Muistan sillon joskus sinkkuaikoina, miten mulla oli tarkat kriteerit siitä millainen olisi mun unelmien mies.  Treffailu oli haastavaa, kun piti olla tietynlainen mies tai ei mitään. Jonkun aikaa sinkku oltuani huomasin, että omia kriteereitä oli pakko muuttaa, jos en halunnut jäädä ikisinkuksi.

Silmät avoimena kaikenlaisille vaihtoehdoille

Lopulta yritin opetella katsomaan ihmisiä eri tavalla. Jos joku näytti vähänkin mielenkiintoiselle olin valmis tutustumaan. Treffailu oli hauskaa ja opettavaista aikaa. Muistan kun olin menossa tyyliin ekoille treffeille miten mua jännitti aivan todella hirveästi. Miten siellä pitää olla ja mistä puhua? Mitä jos teen kaiken ihan väärin? Siltikin tulta päin vaan!

Kahviteltiin kyseisen miehen kanssa ja kun olin menossa kotia päin koin ihan hirmuisen onnistumisen tunteen. Treffit meni ihan kivasti! Oli oikeastaan aika normaalia keskustella ja tutustua uuteen ihmiseen. Mää pystyin siihen. Tän jälkeen treffailu oli paljon helpompaa, koska uskoin siihen, että olemalla oma itseni kaikki menee hyvin. Ei tarvii olla minkään tietynlainen, jotta treffit on sujuvat.

Kaikkien kanssa ei juttu luista

Tottahan toki joskus kohdalle osui sellaisiakin treffikavereita, että puhuttavaa ei oikeasti ollut. Ei vaikka kuinka yritti ja sekin on mun mielestä ihan normaalia.

Muistan kun näin tän mun nykyisen heilan, polvet notkahti samoin tein. Olenkin kertonut, että nähtiin Instagramissa ekan kerran. Jotenkin tuo tyyppi säväytti vaikka siinä ei ollut mitään sellaista, mitä mun vaatimuslistalla oli joskus aikoinaan ollut. Ei ollut kalju, ei mitenkään erityisen pitkä, eikä edes yhtään tatuointia. Loppujen lopuksi sain tietää, että tyyppi oli vielä kaiken lisäksi insinööri. Jep, ei mitään sellaista mitä mun historiassa oli ollut.

Siltikin tunsin sen samantien, että jotain spesiaalia tuossa miehessä oli.

Ehkä tällä postauksella haluun rohkaista karsimaan niitä omia listoja siitä unelmien kumppanista. Tiedän tyyppejä, ketkä ei suostu tapailemaan jotain tosi mukavaa tyyppiä, koska se ei ole ulkonäöllisesti sitä, mitä tää nainen on mielessään miettinyt. Asia voi olla joku ihan yksittäinen ja pieni, mitä listalta ei löydy.

Tottakai, allekirjoitan edelleen sen, että kumppanin pitää myös ulkoisesti olla jotain sellaista mikä saa sukat sun jaloissa pyörimään, mutta niitä löytää kyllä muistakin miehistä kuin vaan ja ainoastaan siitä listasta, minkä avulla et oo tähänkään mennessä löytänyt sitä pysyvää suhdetta. 😉

Mun mielestä kannattaakin siis tapailla ja treffailla paljon erilaisia ihmisiä, rohkeasti vain!

Onks sulla lista unelmien miehestä? Pitääkö olla tietyn pituinen, tumma, vaalea, pitkä, roteva?

Huomasinkin Even postauksen samasta aiheesta, käy lukee se myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *