Hae
Mansikkapilvi
Kaupallinen yhteistyö

IHANA MAJOITUSKOHDE KUOPION KYLJESSÄ

Kaupallinen yhteistyö: Kylpylä-Hotelli Kunnonpaikka

Oltiin heinäkuun alkupuolella miehen kanssa Kuopiossa yhden yön lomareissulla. Kyllä, vaikka Kuopio on kotikaupunkini, mentiin me lomalle sinne. Laitettiin lapsi hoitoon ja varasimme yön hotellista. Hotelli on lomalla ehdoton, vaikka äidin patojen ääressäkin on ihan hyvä olla. Luka (koiramme) meni siis mummolaan yöksi ja me lähdettiin käymään kahdestaan Kuopion Viinijuhlilla.

Hotelli on ehdoton!

Halusimme ehdottomasti olla hotellissa yötä, koska se on sellainen juttu joka luo sitä lomatunnelmaa. Hyvät yöunet, hyvässä sängyssä ja aamupalalle valmiiseen pöytään.

Selasin jonkin aikaa majoitusvaihtoehtoja, kunnes mieleeni juolahti tämä hotelli Kuopion pohjoispuolella, itseasiassa Siilinjärven kuntaan kuuluva kylpylä-hotelli Kunnonpaikka. Matkaa Kuopion keskustaan ei ole kuin noin 10 kilometria. Kyseinen hotelli on nimenä tuttu minulle entuudestaan, mutta koskaan aikaisemmin en ole tuolla ollut yöpymässä.

Saavuttiin hotellille tiistaina iltapäivästä ja oi kuinka ihanan raikas huone meitä odottikaan. Sisustus oli tosi kaunis ja huone hyvin siisti. Meillä oli lisäksi parveke josta oli näkymät suoraan järvelle.

Kunnonpaikassa on paljon erilaisia aktiviteetteja, eli jos haaveilette lomasta lapsiperheen kanssa, niin tekemistä löytyy kyllä. Hotellin pihasta löytyy minigolf-rata ja välineitä voi vuokrata SUP-laudoista polkupyöriin. Tämän lisäksi paikalta löytyy myös ihka oikea savusauna! Lapsille ja hiukan vanhemmillekin hotellista löytää myös lasertaistelupeli-alueen sekä pakohuonepelin, unohtamatta tietenkään ihanaa kylpylää, jonka mekin testasimme keskiviikko aamupäivällä ennen uloskirjautumista. Tekemistä siis riittää iästä riippumatta.

Tästä kokeilusta jäi todella hyvä mieli ja pidämme tämän vaihtoehdon jatkossakin mielessä, jos tarvitsemme majoitusta Kuopion suunnalta.

Mitkä ominaisuudet sinulle on tärkeitä kun VALITSET kotimaassa matkaillessa majoitusta?

 

Kaupallinen yhteistyö: Kylpylä-Hotelli Kunnonpaikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *