Hae
Mansikkapilvi
Kaupallinen yhteistyö

TESTISSÄ EKAA KERTAA SUIHKURUSKETUS

Kaupallinen yhteistyö: Golden Day Spa & Salon

Kesäloman aloituksen kunniaksi kävin ekaa kertaa koskaan suihkurusketuksessa. Taka-ajatuksena rusketukselle kesäloman aloituksen lisäksi oli se, että kehtaisin vetää festivaaleille hameen päälle. Talven jälkeen iho on vaalea, ja tänä kesänä ei ennen viime viikkoa juurikaan ole aurinko näyttäytynyt. Päätin, että suihkurusketus saa hoitaa homman.

Suihkurusketukseen pääsin yhteistyössä Jyväskyläläisen Golden Day Spa & Salon kanssa. Sain selkeät ohjeet jo ennen suihkurusketukseen menoa. Parhaimmillaan suihkurusketus on aina noin kaksi vuorokautta rusketuksen jälkeen. Itse menin rusketukseen torstaina iltapäivällä ja festivaalit alkoivat perjantaina.

Ennen suihkurusketukseen menoa on tärkeää kuoria iho ja poistaa iholta karvat. Itse rasvailin ihoa erityisen hyvin noin viikon ajan ennen rusketukseen menoa. Etenkin kuivat alueet (kyynärpäät, polvet ja nilkat) käsittelin erityisen hyvin, koska rusketus nappaa kuivaan ihoon huomattavasti paremmin kuin muualle.

Itsellä oli pieni pelko rusketuksen lopputuloksesta. Pelon taustalla on tv-sarja Frendit. Tuossa sarjassa Ross kävi ottamassa suihkurusketuksen, ja sanotaanko näin, että rusketus ei mennyt ihan nappiin.

Onneksi mulla meni. Suihkurusketuksen jälkeen täytyy varoa vettä ja hankaavia vaatteita. Hikoilu, itkeminen ja suihku on pahin vihollinen onnistuneelle rusketukselle.

Itse sain käsivarrelleni vesipisaran kun keitin kahvia ja väri levisi välittömästi, koska tämä tapahtui heti rusketuksen ottamisen jälkeen. Onneksi mua rauhoiteltiin jo etukäteen ennen rusketuksen laittamista, että pienet täplät kyllä tasoittuu eikä ne näy enää seuraavana päivänä.

Tämä ei näkynyt enää seuraavana päivänä

Suihkuun menin itse perjantaiaamuna, jolloin vesi huuhtoo iholta ylimääräisen rusketuksen pois. Ihoa saa rasvata ihan normaalisti tämän jälkeen eikä väri lähde leviämään.

Olin todella tyytyväinen tähän rusketukseen ja voin melkein 100%:lla varmuudella sanoa, että tulen menemään uudelleenkin. Suihkurusketus on todella helppo keino, ja myös terveellisempi vaihtoehto kuin aurinko, saada iholle hyvä sävy esimerkiksi ennen hääjuhlia. Rusketuksen tummuutta voi säädellä ja itselleni ei laitettu kaikkein tumminta kerrosta. Lopputulos oli omasta mielestä tosi luonnollinen ja mies kehui myös lopputulosta.

Golden Day Spa & Salon tarjosi todella asiantuntevaa palvelua ja tilat olivat ihanat. Poikkea sinäkin ihmeessä Puistokadulle!

Kaupallinen yhteistyö: Golden Day Spa & Salon

8 kommenttia

 1. Mertsi kirjoitti:

  Tosi hyvä rusketus! Miks tuot sun pieniä rintoja koko ajan esille postauksissa ja instassa. Ei niitä tartte niin yrittää pusertaa näkyviin 😀 😀

  • mansikkapilvi kirjoitti:

   Ammmm… anteeks mitä? Selasin mun feedin et missä kohtaa puserran niitä, ni enpä tiiä ?

 2. Mertsi kirjoitti:

  Lähinnä vaatetuksella yrität korostaa. 😀 😀
  Ja ymmärrän sen että kun varustusta ei kauheasti ole omasta takaa, niin sitä on pakko yrittää korostaa, sitä vähää edes mikä on 😀

  • mansikkapilvi kirjoitti:

   Ja jos avonainen kaula-aukko nyt tarkoittaa sitä, että haluaa varta vasten esitellä pientä rintavakoaan nii luulen, että meet siinä pieleen. Mitäs sit jos on isot tissit ja avonainen kaula-aukko? Mut luulen myös, et sun kanssa on tästä asiasta turha väitellä. ?

 3. Tina kirjoitti:

  Hyvännäköinen rusketus on 🙂

  Nimimerkille Mertsi, tuliko nyt ihana mieli loppuviikoksi kun sait tuon sanottua. Ihan helvetin nolo kommentti x2… Nooran ei tarvitsisi edes julkaista tuollaisia mutta ehkä jatkossa jäävätkin rannalle sun kaltaiset älykkäät kommentoijat.
  (että mua välillä niin hävettää ihmisten puolesta…)

  • mansikkapilvi kirjoitti:

   Kiitti, itsekin tykkään tosi paljon tuosta lopputuloksesta 🙂 Ja samaa mietin joskus näitten kommenttien kohdalla 😀

 4. Marika kirjoitti:

  Rusketus on kyllä tosi nätti ja luonnollisen näköinen! Itsekin joskus oon miettinyt, mutta ei oo ”uskaltanut” ottaa. Kestääköhän tuo arviolta kauan? Kyllä sitä mieluummin tosiaan ottaisi kauniin päivetyksen turvallisesti kuin auringosta itseään polttamalla ??

  Ja tuohon ala-arvoiseen kommenttiin, niin älä välitä. En tiedä miksi ihmiset on välillä niin ilkeitä. Taitaa omassa elämässä olla joku pahasti pielessä kun pitää toisille ilkeillä.

  • mansikkapilvi kirjoitti:

   Joo mäkin oon pelänny ihan turhaan. Tosi hyvä lopputulos oli kyllä. Mulla se kesti noin viikon ja lähti tosi tasaisesti. En oikeastaan edes huomannut sen värin kulumista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *