Hae
Mansikkapilvi

MIELETÖN WKND FESTIVAL

Nyt kun elämä alkaa pikkuhiljaa lomaviikosta tasaantua, on aika kurkata siihen hetkeen takaisin mistä meidän loma lähti liikkeelle. Meidän loma starttasi Helsingissä järjestettävillä Weekend festivaaleilla. Itselleni jo monen vuoden ajalta tuttu festivaali oli tällä kertaa ekaa kertaa Suvilahdessa. Heti alkuun on pakko sanoa, että tästä alueesta tykkäsin erityisen paljon!

Festivaalien tunnelmaan vaikuttaa luonnollisesti hyvin paljon sää ja tällä kertaa sään suhteen ei ollut mitään valittamista. Meillä oli pelkkää aurinkoa kahden päivän ajan. Festivaalit starttasi perjantaina ja meitä lähti tänä vuonna isompi porukka liikkeelle. Yleensä ollaan oltu miehen kanssa kahdestaan. Nyt meillä oli mukana mun ystävä ja miehen kolme kaveria. Huippu jengi ja bileet otetaan ehdottomasti uusiksi ensi vuonna 😀

 

Pääesiintyjän peruutus Weekend festivaaleilla

Weekend festivaalit sai juuri ennen tapahtuman alkua ikäviä uutisia, sillä lauantaipäivän pääesiintyjä Swedish House Mafia ilmoitti, ettei aiokaan esiintyä festivaaleilla. Syyt oli mitä oli ja pakko sanoa, että jäi paska maku suuhun tästä artistista. Vaikka on iso nimi, mun mielestä nesteen ei silti tarvitse nousta hattuun. Nythän oli ilmeisesti käynyt niin, että Swedish House Mafian pojat olivat alkaneet määräillä, että ketkä saavat esiintyä päälavalla ja ketkä on siirrettävä sieltä pois. Tämä taas aiheutti järjestelyissä sitten ongelmia, sillä suositut artistit piti sijoittaa pienemmille lavoille, ja tilaa yleisölle ei ollut riittävästi. Kaiken lisäksi kun muutokset artistien lavoihin oli tehty, kyseinen Ruotsalainen poppoo ilmoittikin, että ei he sittenkään tule koko festivaaleille.

ONNEKSI Weekendien tyypit oli hereillä ja he saivat aivan huikean korvaajan lauantaipäivälle. Ei jäänyt yhtään harmittamaan, päin vastoin, sillä Alesso oli huikea!

Perjantaina kävimme katsomassa useamman esiintyjän. Periaatteessa taisin nähdä melkein kaikki ne, jotka olin etukäteen suunnitellutkin näkeväni. Perjantaina tein myös jotain muuta jännää, sillä kävin laukaisemassa itseni taivaalla sellaisessa katapultti pallossa. Eli vähän sama kun benji, mutta mä lähdin ylöspäin, ja tulin alas. Aivan järkky vempele ja nyt mun ei tartte enää koskaan miettiä, että pitäis hypätä benji. Ei nimittäin tarvii. 😀

Kun bileet päättyi pyörähdimme nopeasti Kattilahallissa jatkoilla, mutta aika nopeasti kömmittiin hotelliin nukkumaan, koska edessä oli vielä Day two!

Kakkospäivä oli vielä huikeampi kuin eka päivä. Käytiin heti ekana alueelle päästyämme syömässä. Weekendien alueella on myös todella monipuolisesti ruokapaikkoja ja me päädyttiin testaamaan Treffi pub:in hampurilaisia, ja voin sanoa, että tuo hamppari kipusi top kolmeen, mitä oon koskaan Suomessa syönyt! Ihan mieletön!

Siitäpä sitä jaksoikin sitten lähteä tanssimaan loppuillaksi!

Tykkään tästä tapahtumasta todella paljon ja tää musagenre on vaan niin parasta. Tänä vuonna anniskelualueen muutos verrattuna aikaisempiin vuosiin oli myös loistava parannus. Alue oli iso ja monesta paikasta oli päälavalle hyvä näkyvyys. Alueena Suvilahti oli myös mieletön kuten jo sanoin. Ainut missä voisi hiukan parantaa oli alueen koristelu ja ehkä VIP-palvelut tökki hiukan. Kaiken kaikkiaan huippu kokemus kuitenkin!

Ensi vuonna uusiksi!

Yksi kommentti

  1. Jenni kirjoitti:

    Sori et kommentoin näin vanhaa postausta mut nyt ehdin lukemaan näitä 🙂 Mut oon tosiaan pidemmän aikaa miettiny et oliko sun miehes samalla luokalla amkissa opiskelemassa ohjelmistotekniikkaa ja näistä kuvista tulin vihdoin ja viimein siihen tulokseen et olihan se kun kaverikin näyttää tutulta (oon huono nimien kaa mut naamat muistan ?)
    Olin tosiaan luokan ainoa tyttö ja naurattaa ne jutut insinöörimiehistä ku ite en pysty yhtään relatee, epätavallinen insinööri olen ? ja kiva lukea aina Jyväskylä-juttuja ku itsekin täällä asun ja koiran omistajana oon monta vuotta seurannu mielenkiinnolla teidän koirajuttuja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *