Hae
Mansikkapilvi

OON ILMEISESTI JO AIKA VANHA

Tää aihe herättää meillä kotona aina aika ajoin keskustelua. Me päivitellään ihan ääneen sitä, että miten mäkin oikeesti oon jo aika vanha. Ihana Katri kirjoitti postauksen aiheesta, näistä asioista tiedän vanhentuneeni, ja enpä voisi muutamastakin kohdasta olla samaa mieltä.

No siis lähdetääs ensinnäkin siitä liikkeelle, että ennen mua puistatti ajatus muumimukien keräilystä. Vaan mummot hamstraa niitä. Tai no näin ajattelin. Noh, nykyään oon sit itse varmaan ihan mummo, koska hankintalistalla on pari uutta muumimukia, niissä kivoissa väreissä 😀

Toisekseen, ei ole mitään nautinnollisempaa kuin illalla pysähtyä telkkarin ääreen ja katsoa mtv kolmosen kymppiuutiset. Pääsee vähän kärryille mitä maailmalla tapahtuu. Joskus muinoin oli ihan jees jos oli kärryillä siitä, mitä omassa elämässä tapahtuu, koska silloinhan tapahtui! Muutenkin asiaohjelmat on mielenkiintoisia.

Nivelet paukkaa ja rutisee. Yks ilta demonstroin miehelle, että vanhuus tulee näköjään ainakin äänitehostein. Kyykistelin hänen vieressä ja ai että sitä polvien pauketta. Mutta eipä siinä vielä kaikki. Mies on alkanut ähisemään. Vanhat miehet ääntelee, kun he nousee seisomaan tai menevät istumaan, makuulle yms. Mun mies on alkanut ähisemään joskus sohvalle mennessään tai siitä noustessaan. Yep, OLD FART!

Sit tää hotellihomma, minkä Katrikin listasi. Ei voiskaan kuvitella menevänsä enää 2 tähden hotelleihin. Yöunet on niin tärkeät. Hotellissa toivottavaa on rauhallisuus ja hyvä sänky 😀

Ennen asuttiin kaupungin sykkeessä ja nyt haaveillaan vaan muutosta jonnekin maalle, pois ihmisten joukosta, omaan rauhaan. Erakkolife BEST!

Muistatteko ajan silloin kolkytvuotta sitten. Mulle tulee ekana mieleen, että kun puhutaan kolkytvuotta sitten ajasta, silloin puhutaan varmaan 1970-luvusta. Ehei. Kolkyt vuotta sitten on 1990-luku 😀

Ja sit tää pahin. Mun nuoremmat kaverit, jotka on vähän päälle 20-vuotta, puhuu vanhemmista ihmisistä kauhistelevaan sävyyn. Sekin jätkä oli jotain kolkytvuotta!!! Öööö, niin mäkin olen 😀 Tähän liittyen tulee katseltua itseään silleen tarkkailevasti, että oonko muka oikeasti jo päälle kolkytvuotiaan näköinen. Ihan varmasti menisin sellaisesta parikymppisestä vielä (todellakin 😀 )

Mut yks asia mitä teen ainakin toisin kuin Katri on se, että meen sinne Weekendeille ne glitterit naamassa ja bailaan kuin ikinuori 😀 Sen takia hommataan ne vähän kalliimmat liput, mihin 18-vuotiailla ei ole varaa ja ollaan aikuisia anniskelussa tai siellä VIP-alueella 😀 Ja tietty lisäksi hyvä hotelli!

Tiedättekö te nämä tunteet, kun alkaa olla jo vanha?

Yksi kommentti

  1. Tiina/Fit Fat Mama kirjoitti:

    Haha joo pohdin ja kirjoitin tosta asiasta iteki about vuosi sitte
    https://blogit.terve.fi/fitfatmama/asiat-joista-huomaa-etten-ole-enaa-parikymppinen/

    Samaistun kyllä ja täytän ens kuussa 30…kriisiä välillä pukkaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *