Hae
Mansikkapilvi

TÄMÄN HETKEN LAADUKKAIMMAT TREENIVAATTEET

*Sisältää mainoslinkkejä

Tämä postaus sisältää alekoodin, jota käyttämällä saat ostettua merkiltä ICANIWILL kahdet treenihousut yksien hinnalla!

Kuten joskus aikaisemmin teinkin postauksen treenivaatteista (Klik tästä), kerroin miten vaatekaappiini oli eksynyt uusi treenivaatemerkki ICANIWILL. Olin jo tuolloin ensipuraisulla todella tyytyväinen vaatteisiin ja niiden laatuun ja nyt muutaman kuukauden jälkeen tuosta ensimmäisestä käytöstä, en voisi olla enempää tyytyväinen. Nämä vaatteet on muodostuneet mun suosikkiurheiluvaatteiksi.

Näissä vaatteissa yhdistyy kaikki mitä treenivaatteilta vaadin; laatu, värit, korkea vyötärö ja hyvä istuvuus. Mulla ei rehellisesti sanottuna ole mitään negatiivista sanottavaa näistä vaatteista. Mulle on myös tärkeää, että koen oloni hyväksi treenivaatteissa silloin kun olen treenaamassa. Ei ole hyvä jos salilla joutuu keskittymään siihen, että valuuko housut hyppiessä tai vilkkuuko napa. Pitää pystyä keskittymään treeniin!

Tän lisäksi ollaan kokeiltu tuota miesten mallistoa myös. Mies on ostanut sieltä t-paitoja ja kollegehousuja ja sama homma niitten kanssa. Ei mitään valittamista ja itseasiassa lähti juurikin uusi tilaus menemään, missä mä otin uuden treenisetin itselleni ja mies osti uudet kollegehousut mustana.

Nyt mulla on oikeasti suuri ilo jakaa myös teille mahdollisuus päästä testaamaan näitä vaatteita, nimittäin tää suosikki malli, eli Seamless on nyt teille mun alekoodilla aikamoisessa tarjouksessa.

Koodilla JOSSU2for1 te saatte Seamless-trikoot tai vaikka urkkatopin kaksi yhden hinnalla, eli käytännössä toiset ilmaiseksi!! Jos otatte kahdet Seamlesit, jotka ei ole keskenään samanhintaiset, alekoodi tarjoaa ilmaiseksi ne halvemmat.

Tarjous on voimassa 11/8, eli sunnuntaihin saakka!

Monet kyselikin multa Instagramin puolella, että miten näissä menee nämä koot. Mulla itselläni on näistä housuista kaikki kokoa S ja on olleet todella hyvät. Mulla on myös muitten merkkien treenihousuista mennyt aina koko S, joten ihan samalla kaavalla uskallan siis tilata. Kangas on todella hyvää ja tiheään ommeltua, eli mun Seamleseistä ei näy kyllä läpi, sitäkin tosi usein kysellään.

Käykääpä kurkkaamassa miten herkkullisia värejä tuolla on valikoimissa!

TÄSTÄ KLIKKAAMALLA PÄÄSET SELAILEMAAN SUORAAN TUONNE SEAMLESS-HOUSUJEN MALLISTOON.

Jos sulla on kysymyksiä merkistä ICANIWILL laita rohkeasti tulemaan, vastaan mielelläni!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *