Hae
Mansikkapilvi

LOMA LÄHENEE – ENÄÄ VIIKKO

*Sisältää mainoslinkkejä

Voisi kuvitella, että lomat olisi jo pidetty, mutta onneksi meillä on vielä vajaan parin viikon loma edessä päin. Tällä lomalla on aurinko-takuu. Me lähdetään ekaa kertaa Portugaliin reissuun. Tämä reissu on siitä spesiaali, että me päästään mukaan hääjuhliin. Miehen puolen sukulainen menee naimisiin tuolla Portugalissa. Vitsit miten ihanaa! <3 12.9 Ollaan jo Lissabonissa.

On varmasti ihan ainutlaatuista päästä kokemaan jotain noin ihanaa ja romanttista kuin häät ulkomailla. Juhlat on villalla ja itse vihkiminen jossain muualla. Otin itsekin kampaajan ja meikin tuolle hääpäivälle, jotta ei tarvitse alkaa stressaamaan siellä lämmössä hiusten kanssa.

Mekko on valittu jo keväällä Bubbleroomin huikeasta mekko-valikoimasta. Mä en ihan vielä viitsi paljastaa koko mekkoa, mutta kuvissa pientä maistiaisia siitä. Mies osti itselleen myös uuden puvun ja ollaankin ostettu hänelle mätsäävät asusteet pukuun. 😀 Ja siis mun ei tarvinnut edes pakottaa häntä tähän ideaan vaan hän oli ihan mukana heti ensimmäisestä ehdotuksesta.

Portugalin lomalta odotan häitten lisäksi rentoa oleilua, lämmintä, aurinkoa ja hyvää ruokaa ja ehkä vähän viiniä, jossain ihanassa ravintolassa, josta olisi ihanat maisemat jonnekin.

Haluan nähdä joitain huikeita paikkoja ja oonkin tehnyt jo vähän taustatutkimusta tän suhteen. Mitään kiirettä ei kuitenkaan pidetä ja mennään joka päivä sillä fiiliksellä mikä sattuu olemaa. Koska loma.

Upeiden paikkojen lisäksi haluan tosiaan päästä hyvän ruoan äärelle. Tällä kertaa ajattelin rohkaistua ja tilata jotain kalaruokaa. Tiedän, että kalaruoat on ulkomailla varmaan pääsääntöisesti todella hyviä. Onhan kala yleensä varmastikin melko tuoretta ja taidolla valmistettua. Siltikään en ole uskaltanut tilata kalaruokaa 😀 Nyt ajattelin rikkoa jään ja kokeilla jotain kala-annosta.

Muistan kun Splitissä Kroatiassa kerran rohkeasti kokeilin jotain ihan uutta annosta, ja sain eteeni lautasen mustaa riisiä ja lonkeroita. Se oli jotain mustekalaa ja mustekalan mustetta. Ne lonkerot oli ällöttäviä imukuppeja ja se muste värjäsi suun kauttaaltaan mustaksi. Ei hyvää millään tasolla.  Sen jälkeen oon ollut vähän pelokas tilaamaan mitään uutta, koska ei ole kiva lähteä ravintolasta nälkäisenä pois.

Mutta ah ja voih! Kyllä loma on ihmisen parasta aikaa!

Kuvat: Tjäreborg.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *