Hae
Mansikkapilvi

IHAN PARAS KESÄ TÖISSÄ

Vitsit miten kiva kesä mulla on ollut. Lähinnä siis työrintamalla. Olin tämän kesää yhdellä osastolla töissä, sydänosastolla ja sanonta, että sydänhoitajien ammattivika on läppävika, kyllä huomasi todeksi kesän aikana. Mulla on ollut niin hauskaa töissä ja mulla on ollut ihan parhaat työkaverit. Oon varmasti oppinut paljon myös uutta, joka sekin oli yksi tarkoitus tässä pysähtymisessä aloilleen.

Kun muutin Jyväskylään kolme vuotta sitten aloitin työt melkein heti. Siitä lähtien olen kiertänyt osastoja. Oon siis ollut töissä kiertävä sairaanhoitaja ja mun osastoihin kuuluu pääosin kaikki konservatiiviset osastot. Teki ihan hyvää olla hetki yhdellä osastolla. Jos sä oot hoitaja ja sulla ois mahdollisuus lähteä työkiertoon, niin suosittelen sitä todella paljon. Se avartaa katsetta omaa ja muitten työtä kohtaan.

koulu alkaa

Koulu starttaa syksyn osalta jälleen tänään ja syksy näyttääkin melko kiireiselle sen osalta. Vähennän lokakuussa työtuntejani, että voin paremmin keskittyä koulutehtäviin, tai siis, että niille jää silloin paremmin aikaa. Tämän lisäksi ensi vuoden puolella mun työtehtävät muuttuu radikaalisti.

Kerron niistä teille heti lisää kunhan maltan. Voin kuitenkin sanoa, että oon super innoissani ja askel askeleelta ura etenee siihen suuntaan mitä haluankin.

Okei, mä kerron nyt niistä ensi kevään kuvioista, koska en malta myöskään olla kertomatta, paras ilo on jaettu ilo. 🙂

Mä pääsen mukaan yhteen projektiin ensi kevään ajaksi. Wohouuu! Projektityöt on jotain sellaista, joka mua kiinnostaisi sitten kun olen valmistunut tuolta koulusta. On mahtavaa päästä saamaan työkokemusta siltäkin puolelta jo nyt. Pääsen siis kokoaikaisesti mukaan tähän projektiin ja jätän hetkeksi potilastyön. Uskon, että palaan sitten kesällä takaisin entiseen työhöni, vaan eipä sitä koskaan tiedä mitä ovia tällainen mahdollisuus aukaisee. Oon niin super innoissani, etten meinaa housuissani pysyä. Tän enempää en nyt tässä vaiheessa kerro, koska ei mulla oikeestaan oo hirveästi tän enempää tietoa. Kunhan tiedän projektista enemmän, voin siitä teillekin puhua!

Kaiken kaikkiaan mulla on tosi hyvä fiilis.

Millainen fiilis sulla on töissä?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *