Hae
Mansikkapilvi

PARASTA PARISUHTEESSA ON ONNELLISUUS

Aihe, joka saa ainakin minut juuri nyt hymyilemään. Tällä hetkellä, koska meillä menee hyvin meidän parisuhteessa. Jos parisuhteessa ei menisi hyvin, ajatus parisuhteen onnellisuudesta voisi luoda surullisen mielen. Onnellisuus, sehän se on se asia jota parisuhteessa pariskuntana tavoitellaan.

Välillä vastatuuli on kova

Pakko sanoa tähän alkuun heti, että uskokaa kun sanon, että myös meillä on ollut vaikeutemme. Välillä ollaan mietitty ihan, että olisiko meidän parempi olla erillään. Siltikin, ollaan päädytty hammasta purren jatkamaan yhdessä. Välillä toisen usko on ollut koetuksella ja silloin toisen on pitänyt jaksaa entistäkin kovemmin. Jotenkin ollaan tiedetty kuitenkin sisimmissämme, että ero ei ole vaihtoehto.

Sitten tulee se aika kun asiat asettuu uomiinsa ja vastatuuli helpottaa. Silloin sitä on onnellinen siitä, että ollaan yhdessä.

Varmasti jokaiseen parisuhteeseen kuuluu kausia, kun asiat ei ole helppoja ja tuntuu, että on vaan riitaa. Toki on varmasti niitäkin ketkä ei riitele koskaan ja asiat on tasaisen hyvin aina, mutta he onkin yli-ihmisiä 😀

Se, että pyrkii puhumaan ja selvittämään riidat, opettaa. Se opettaa itseä ja se opettaa sitä toista. Parisuhteessa pitää oppia toiselta ja itseltään. Ei voi olettaa, että toinen vaan mukautuu omiin tarpeisiin, haluihin ja tahtoon, koska myös se toinen on oma itsenäinen yksikkönsä jolla on halu ja tahto myös.

Aina ei voida mennä vain yhden mielipiteen mukaan. Joskus toisen on annettava periksi.

Parasta meidän parisuhteessa on meidän huumori. Me nauretaan, kujeillaan ja hassutellaan tosi paljon. Me pusutellaan, halaillaan ja lässytetään toisillemme. Me tehdään paljon asioita yhdessä, eikä se ole kummallekaan pakkopullaa, vaan ennemminkin just niin me halutaan tehdä. Toisen kanssa erilaisten asioiden jakaminen on parasta. Oli ne asiat sitten arkisia tai vähän arjesta poikkeavia.

Se on parasta, kun molemmilla on vapaa ja saadaan syödä aamupala yhdessä. Tai sitten se on parasta kun ensitreffit alttarilla jatkuu ja katsotaan sitä kainaloikkain peiton alla. Tai sitten on ihan vaan parasta käydä yhdessä ruokakaupassa.

Meidän arki toimii todella hyvin ja iso kiitos siitä kuuluu mun miehelle. Kuten jo aiemmin olen puhunut, niin meillä kotityöt ja kaikki hommat jakaantuu kyllä molempien harteille. Se on iso asia, eikä todellakaan mikään itsestäänselvyys.

On ihana kun on näin hyvä ihminen rinnalla. Samaa tietysti toivon tekeväni sille toiselle. Jotenkin silti aina miettii, että olisiko vielä jotain mitä voisin tehdä.

Kuinka sinä osoitat kumppanillesi, että välität, arvostat ja rakastat?

Yksi kommentti

  1. Lslsl kirjoitti:

    Siis aivan ihania nuo kuvat joissa sinä, miehesi ja teidän koira! ??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *